window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-111277470-18');
Všetky zložky potrebné na riadenú fermentáciu na maximalizáciu arómy a výťažku alkoholu
Kvasná zátka pomáha predchádzať zoctovaniu kvasu.
Pripevníte ho do otvoru kvasnej nádoby naplnenej kvasom. Do kvasnej zátky nalejte vodu a spozorujte, ako uniká CO2, voda v zátke bublinkuje.
Používa sa na nastavenie hodnoty pH kvasu, a na čistenie zariadení používaných na varenie a drvenie plodov. Plody majú inú kyslosť v závislosti od plemena, výnosu, roka a stavu zrelosti. Kyslosť plodov poskytuje významnú ochranu proti škodlivým mikroorganizmom. Na ochranu proti baktériám a plesniam musí byť pH hodnota kvasu upravená v rozmedzí 2,8 a 3,2 pridaním kyselín. Úprava pH by sa mala začať bezprostredne po rozklade pektínu
Plody majú inú kyslosť v závislosti od plemena, výnosu, roka a stavu zrelosti. Kyslosť plodov poskytuje významnú ochranu proti škodlivým mikroorganizmom. Na ochranu proti baktériám a plesniam musí byť pH hodnota kvasu upravená v rozmedzí 2,8 a 3,2 pridaním kyselín. Úprava pH by sa mala začať bezprostredne po rozklade pektínu
Opti WHITE® je špeciálný biologický prípravok so silnými antioxidačnými vlastnosťami. Od okamihu aplikácie zabraňuje oxidačným procesom a pomáha chrániť chuť a vôňu charakteristickú pre ovocie,podporuje účinok antioxidantov a veľkou mierou prispieva k aromatickej kvalite pálenky. Opti White tiež slúži ako živina pre kvasinky.
Rozkladom pektínov enzýmom dochádza k stekuteniu kvasu a tým sa dosiahne lepšie prekvasenie a väčšia výťažnosť aromatických látok. Odstraňuje nepriaznivý účinok oxidácie,znižuje riziko mikrobiálnej kontaminácie, oxidácia je rýchlejšia a rovnomernejšia. Použitím enzýmu sa zvýši výnosnoť alkoholu, zatiaľ čo destilát bude bohatší na chute.
Dávkovanie: 1 vrecko / 100 l
Vysoko kvalitná aróma, chovné kvasinky odolné voči chladu. Odporúčame na kvasenie najjemnejších plodov! Zvyšuje typickú odrodovú vôňu ovocia.
Všetky zložky potrebné na riadenú fermentáciu na
maximalizáciu arómy a výťažku alkoholu.
Všetky zložky potrebné na riadenú fermentáciu na
maximalizáciu arómy a výťažku alkoholu
Všetky zložky potrebné na riadenú fermentáciu na
maximalizáciu arómy a výťažku alkoholu
Kvasinky Uvaferml CM sa odporúčajú najmä na fermentáciu bobúľ. Vďaka svojej veľkej studenej tolerancie umožňuje proces kvasanie od 10 stupňov.
Obsah 20 g balenia na 100 l kvasu.